Bine ați venit pe site-ul Magiunului de prune Topoloveni!

Sperăm să găsiți aici toate informațiile de care aveți nevoie, noutățile și ofertele speciale referitoare la cel mai cunoscut produs al companiei SONIMPEX TOPOLOVENI.

Vă oferim de asemenea și posibilitatea de a ne contacta și de a face comenzi online.

 

 Bibiana Stanciulov, director și proprietar al Fabricii de magiun SONIMPEX TOPOLOVENICând ai dat mâna cu un Rege, care îți exprimă o istorie, ți se răzbună din spate tot ce a însemnat vreoadată umilința. (...) Bunicul meu, care a fost asistentul lui Iorga, a facut de două ori pușcărie politică, fiind o somitate. Acum simt ca l-am răzbunat. Cea mai înaltă onoare pe care ți-o poate acorda cineva ", spune Bibiana Stanciulov despre experiența întâlnirii cu Regele Mihai I. (Income Magazine, 10 mai 2012)

Când ai curajul să consumi cu familia și cu prietenii ceea ce produci, trebuie să faci cunoscut acest lucru tuturor.” Bibiana Stanciulov (Business Age)

Prune se poate scrie în orice limbă. Dar magiun este produsul meu tradițional, trebuie să-l învețe toată lumea, că este produs românesc! ” Bibiana Stanciulov (Ziarul Financiar, 20 mai 2013)

Starea de român - ingredientul natural, cel mai firesc, asumat antreprenorial ” Bibiana Stanciulov (RFI Romania, 21 februarie 2013)

 Cred că statul ar trebui să-l ajute pe cel care a demonstrat că produsele sale sunt de calitate, funcţionale şi sunt recunoscute şi pe piaţa europeană. Nu cred că este normal să avem TVA de 24% când în UE produsele similare cu ale mele au TVA 0. Cât ar pierde statul dacă ar oferi astfel de facilităţi pentru un producător care deţine poate 0,01% din piaţa conservelor? Cred că, dimpotrivă, şi alţi producători ar intenţiona să lucreze cum lucrez eu şi să intre pe acestă piaţă ". Bibiana Stanciulov (Bursa, 7 iunie 2012)

Politica ar trebui să fie facută de oamenii foarte bogați, deoarece nu ar exista suspiciunea că vor să intre în politică pentru a câștiga bani din buzunarul celor nevoiași. Politica ar trebui facută de oameni foarte inteligenți, cu pregătire deosebită. Politicienii ar trebui să fie cumulul calităților poporului pe care îl reprezintă.” Bibiana Stanciulov (Atitudine în Argeș, 22 mai 2013)